WHATSAPP ARŞİVİ TELEGRAM’A NASIL TAŞINIR?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son bir kaç haftadır kullanım koşullarında değişikliğe gitmesi ve bunu kabul etmeyenlerin hesabını kapatması uyarısı nedeniyle büyük kullanıcı kaybı yaşayan WhatsApp kan kaybetmeye devam ederken Telegram’a geçiş yapan kullanıcılara iyi haber geldi. Whatsapp arşivi koruma ve taşıma sıkıntısını yaşayanlar yeni özellikle tüm arşivini kolayca telegrama taşıyabilecek. İşte adım adım izlenecek o yol.

Son dönemlerin en büyük sosyal medya krizlerinden birisi olan WhatsApp’ın terkedilmesi süreci hız kesmeden devam ediyor. Sosyal paylaşım sitesi WhatsApp’ın kriz yaratan kullanım koşullarında değişikliğe gitme kararı geri adımlara rağmen kullanıcılar arasında tepkiye neden olmaya devam ediyor. WhatsApp’tan Telegram’a büyük bir geçiş yaşanırken, yıllardır tüm kullanıcıların sorunu olan whatsapp konuşma arşivi konusunda büyük bir kolaylık geldi. Telegram, yaptığı bir duyuru ile whatsapp arşivinin telegrama’ taşınma yöntemini kullanıcılar ile paylaştı.
İşte adım atım arşiv taşıma işlemleri…
iOS’ta WhatsApp’tan bir sohbeti taşımak için, WhatsApp’ta Kişi Bilgisi veya Grup Bilgisi sayfasını açın, Sohbeti Dışa Aktar seçeneğine dokunun, ardından Paylaş menüsünden Telegram’ı seçin.
Android’de bir WhatsApp sohbetini açın, ⋮ > Diğer > Sohbeti Dışa Aktar seçeneğine dokunun, ardından Paylaş menüsünden Telegram’ı seçin

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
WHATSAPP ARŞİVİ TELEGRAM’A NASIL TAŞINIR?
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!