Üniversitenin Ulaşımı Allah’a Emanet

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt şehir merkezinden Kezer Kampüsüne giden öğrencilerin servis sorunu çözülemedi. Uzun süredir devam eden sorunun çözümü için Siirt Üniversitesinin de her hangi bir atmadığını görülüyor.

Ne Haber daha önce konuyu gündeme getirmiş servis sorununa dikkat çekmişti. Ardından servis sayılarında iyileştirilmeye gidildi. Son günler tekrardan baş gösteren servis sorunu nedeniyle öğrenciler zor anlar yaşıyor. Bu durum sayıdan öte servislerin çok az sayıda sefer yapmasından kaynaklandığı görülüyor. Özellikle ikinci öğretim okuyan öğrenciler akşamları uzun süre servis belemek zorunda kalıyor.

Şehir merkezine uzak yapılan üniversite ulaşım her geçen gün güçleşiyor. Bu durum üniversitenin bulunduğu yer konusundan soru işaretlerinin yaşanmasına neden oluyor. Mevcut ulaşım düzenini her geçen gün artan öğrenci sayısına cevap vermemesi planlamadaki eksiklikleri gözler önüne seriyor.

Servis sorunun nasıl çözüleceği belirsizliğini korurken Siirt Üniversitesinin bu konuda adım atıp atmayacağı merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Üniversitenin Ulaşımı Allah’a Emanet
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!