Siirt’te yangınlara kim müdahale edecek?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Belediyesi İftaiye Müdürlüğü’nde toplu izin kullandırıldı. Ne Haber Ajansının edindiği bilgilere göre meslekte yıllarca tecrübe kazanmış 8 personel, izinleri biriktiği gerekçesiyle toplu şekilde izne çıkarıldı.

Siirt’te itfaiyenin personel olarak yetersiz kaldığı son zamanlarda izinleri biriktiği gerekçesiyle 8 tecrübeli personelin aynı anda izne çıkarılması, akıllarda soru işareti bıraktı. Olası bir yangında tecrübesiz personelin olaylara nasıl müdahale edeceği ise bilinmiyor.

Öte yandan yakın zamanda 10 personelin yaşını doldurduğu için emekliye ayrılmasının yangına müdahalelerde eksiklikler oluşturabileceği düşünülüyor. Ayrıca 8 personelin de izne çıkarılması “Şehirde yangınlara kim müdahale edecek?” sorusunu akıllara getirdi.

Ne Haber Uyarmıştı!

Daha önce de yine Ne Haber’in gündeme getirdiği “Siirt İtfaiyesi Yangınlara Yetişemiyor” başlıklı haberde itfaiyenin ekipman olarak yetersiz kaldığı ve yüksek katlı binalarda oluşabilecek yangınlarda merdivenlerin yetişemeyeceği belirtilmişti. Yaşanan bu eksikliğin de henüz çözüme kavuşmadığı öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siirt’te yangınlara kim müdahale edecek?
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!