Siirtspor Deplasmanda Tazelendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) 3. Lig 3’üncü grupta mücadele eden temsilcimiz Siirt İl Özel İdaresi Spor, konuk olduğu Niğde Analolu FK’yi 3-0 yendi.

Niğde Anadolu FK kötü gidişe dur diyemiyor. Maddi olarak sıkıntılı günler geçerin Niğde Anadolu FK, geçen hafta deplasmanda 5-0 yenilmesinin ardından bu haftada da kendi evinde karşılaştığı Siirt İl Özel İderesi Spor’a farklı mağlup oldu. 

Niğde Ömer Halisdemir Kampüs Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Siirtspor hızlı başladı. Karşılaşmanın 22’inci dakikasında Siirtspor, Emre Çölgeçen’in kaydetti golle 0-1 öne geçti. Maçın ilk yarısında başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk devresi temsilcimizin üstünlüğü ile sona erdi. 
Maçın ikinci yarısında da üstün bir oyun sergileyen Siirt İl Özel İdaresi, 60’ıncı dakikada Gürkan Arslan’ın ve 69’uncu dakikada Oğuzhan Birden’in kaydettiği gollerle farkı 3’e çıkardı. 
Karşılaşmanın kalan dakikalarında Niğde Anadolu FK’nın farkı azaltma çabaları sonuç vermezken, karşılaşma konuk ekip Siirt Özel İdare Spor’un 0-3 üstünlüğü ile sona erdi. 
Niğde Anadolu FK aldığı bu mağlubiyetle ligde 13’üncü yenilgisini alırken 10 puanda ligin son sırasına demir attı. Bu sonuçla birlikte Niğde Anadolu FK’nın ligde kalma umudu biraz daha azalmış oldu. Siirt Özel İdare Spor ise aldığı 3 puanla puanını 23’e çıkararak 11’inci sıraya yerleşti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siirtspor Deplasmanda Tazelendi
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!