Siirt Kitap Fuarı Sönük Geçiyor

kitap fuarı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt‘te 6’ıncısı düzenlenen kitap fuarı etkinliği bu yıl sönük geçiyor.

Fuar, ikinci gününde de beklenen katılımın altında kaldı. Daha önce düzenlenen 5 fuara ilgili yüksek iken bu fuarda ise tam tersi bir durum yaşanıyor. İhsan Süreyya Sırma, Yasin Aktay gibi Siirtli yazarları okurlarla buluşturan fuara beklenen katılım sağlanmıyor.

Fuarda kitap satışı gerçekleştiren Yekta Çetinkaya, “Okuyan sayısı az gibi Siirt’te. Genel olarak az geliyorlar. Genellikle okul gezisi ile geliyorlar. Beklentiyi orta seviyede karşılıyor diyebilirim.” dedi.

Mersin’den fuara katılım sağlayan Cennet Kara, “İlk defa geliyorum. Mersin’den geliyorum. Fuar çok güzel görünüyor. Mersin’dekiyle bire bir. Biraz daha dolanacağız, yeni geldik.” ifadelerini kullandı.

Fuara katılan Sevinç Polat ise, “Benim içinde gayet güzel geçiyor. Şu anlık memnunum. Güzel de bir atmosfer olmuş bence böyle bir şey düzenlemeleri.” diye konuştu.

Yazar ve çizer Erkan Karasoy, “Çocuk kitabı yazar ve çizeriyim. Köksal Aydın’la beraber Siirt Kitap Fuarı’na geldik. Fuardan oldukça memnunuz. Daha ilk günlerini yaşıyoruz. İnşallah daha da iyi olacak.” cümlelerini kullandı.

Kitap satış danışmanı Aram Baver, “Fuar yoğun geçmiyor maalesef. Az kişi geliyor, katılım az. İnşallah yarın düzelir.” dedi.

fuar
Siirt Kitap Fuarı Sönük Geçiyor
Siirt Kitap Fuarı Sönük Geçiyor
Siirt Kitap Fuarı Sönük Geçiyor
Siirt Kitap Fuarı Sönük Geçiyor
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siirt Kitap Fuarı Sönük Geçiyor
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!