Şampiyonluk Sevinci Ertelendi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Amedspor – Iğdır FK ile oynadığı karşılaşmada galip gelmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecekti. Maçın Iğdır FK’nın 2-0 üstünlüğüyle tamamlanması sonrası şampiyonluk sevinci ertelendi.

Amedspor, şampiyonluk maçından Iğdır FK ile karşı karşıya geldi. Bölgenin diğer illerinden ve Avrupa’dan birçok Amedspor taraftarı şampiyonluk maçı için Diyarbakır’a gitti. Maç, 33 bin kapasiteli statta kapalı gişe oynandı. Herkes Amedspor şampiyonluğu beklerken maç 2-0 Iğdır FK’nın üstünlüğüyle tamamlandı. Kastamonuspor’un da Karaman FK maçını 3-0 kazanmasıyla lider Amedspor ile puan farkını 3’e indirdi.

Amedspor’un Namağlup Serisi Sona Erdi

Amedspor’un bir önceki hafta şampiyonluk yarışındaki rakibi Kastamonuspor’u deplasmanda mağlup etmesiyle herkes bu maçta galibiyet ve şampiyonluk beklentisindeydi. Alınan mağlubiyetle şampiyonluk sevinci bir hafta ertelendi. Öte yandan, alınan yenilgiyle Amedspor’un 15 haftalık namağlup serisi de sona erdi.

Şampiyonluk Sevinci Ertelendi

Taraftarın Beklentisi Karşılanmadı

Maçın ardından Diyarbakır’ın yerel haber kuruluşu Güneydoğu Ekspres’e konuşan taraftarlar maçın bekledikleri geçmediğini ifade etti.

Amedspor taraftarı Abdullah Güler, “Beklediğimiz performansı Amedspor’da göremedik. Bu kadar büyük bir taraftar desteğine karşılık daha iyi bir performans bekliyorduk. Yine de şampiyon olacağımıza inanıyoruz, canları sağ olsun.” diye konuştu. Serdar Tacdin Erdem ise, “Bu maçın sonucu hiçbir şekilde Diyarbakır halkının tatmin etmedi. Böyle bir kötü ve istemeden oynayış görmedik. 50 bin taraftar sizi bekliyor oynasanıza. Diyarbakır halkı hiç bir şekilde bu sonucun kabul etmiyoruz.” dedi. 

Şampiyonluk Sevinci Ertelendi

Fotoğraf: Güneydoğu Ekspres

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şampiyonluk Sevinci Ertelendi
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!