ELON MUSK SİİRTLİLERİ ÜZDÜ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyaca ünlü iş insanı Elon Musk’ın ABD’de katıldığı bir televizyon programındaki şovu sonrası Dogecoin’in düşüş yaşaması, Siirt’te çok yoğun olan yatırımcılarını hayal kırıklığına uğrattı.

Musk’ın programa katılması öncesinde 73 senti aşarak rekor kıran Dogecoin, program sonrasında yüzde 29’a varan düşüş yaşadı. Dogecoin’i kripto para piyasasının en büyük para birimlerinden biri haline getiren Musk, bu sefer Siirt’te birçok yatırımcısı bulunan Dogecoin’de hayal kırıklığı yarattı.

ABD’deki ünlü ‘Saturday Night Live’ televizyon programına katılıp Dogecoin ile ilgili konuşan Musk, şovun ‘Weekend Update’ bölümünde kripto para konseptini açıklayan bir finansal danışman rolünde belirdi. Bu bölümde Musk’a birkaç kez “Dogecoin nedir?” sorusu yöneltildi. Daha önceki açıklamalarıyla Dogecoin’de hızlı yükseliş yaratan Musk’ın canlandırdığı karakter, şovun sunucularından birinin ‘Dogecoin dolandırıcılıktır’ sözüne katıldığını işaret etti.

Musk’ın şova katılmasından önce 73 sentin üzerine çıkarak rekor kıran Dogecoin, şovun ardından yüzde 29 düşüş yaşadı ve 51 sent seviyelerini test etti. Bu durum Siirt’te bulunan yatırımcıları üzdü. Öte yandan Siirt, Google üzerinden en çok kripto para borsasını araştıran şehirler arasında yer alıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
ELON MUSK SİİRTLİLERİ ÜZDÜ
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!