Diyarbakır’da Sokak Köpeği Bir Günde 8 Kişiyi Isırdı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Diyarbakır’da sokak köpeği aynı gün içerisinde 8 kişiyi ısırdı. Isırılan kişiler kuduz paniğiyle hastanelere koştu.

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir İlçesi’nde sokak köpeği, bir gün içerisinde 8 kişiyi ısırdı. Köpeğin ısırdığı kişiler hastaneye koştu ve yapılan müdahalenin ardından tedbir amaçlı kuduz aşısı oldular.

8 Kişiyi Isırdı

Edinilen bilgilere göre, 26 Şubat tarihinde saat 15.30 sıralarında merkez Yenişehir ilçesi Diyarbakır-Elazığ karayolunda meydana gelen olayda, tüyleri dökülmüş bir sokak köpeği Forum AVM civarında R.Y. (41) isimli vatandaşı ısırdıktan sonra Elazığ istikametine doğru ilerledi.

Aynı gün aynı sokak köpeği tarafından A.A. (10), S.E.(48), R.A. (80), N.G. (71), E.D. (15), Z.E. (20) ve Mehmet Karcı (43) ısırıldı. Yaralanan kişiler kuduz şüphesi üzerine, tedbir amaçlı Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne giderek doktorların ilk müdahalesinin ardından kuduz ve tetanoz aşısı oldu.

Gözlem Altında Olacaklar

Sokak köpeğinin kolundan ısırdığı Mehmet Karcı, kolundan ısırıldıktan sonra neye uğradığını şaşırdığını söyleyerek, üç kat kazak giymesinden dolayı facianın eşiğinden döndüğünü söyledi.

Karcı, tüyleri sarı ve dökülmüş bir köpeğin 8 kişiyi aynı gün ısırdığını hastanede öğrendiğini tüm vakaların da bu ayın 26’sında olduğunu dile getirdi.

Aynı köpek tarafından ısırılan vatandaşlar tetanoz ve kuduz aşısı yapılarak, kuduz aşısı kartı verildi. Köpeğin saldırısına maruz kalanlar 4 haftalık bir aşı sürecinden geçecek.

Güneydoğu Ekspres

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Diyarbakır’da Sokak Köpeği Bir Günde 8 Kişiyi Isırdı
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 6 Ağustos 2024, 17:43

    Batı Avrupa’da, Amerika’da, Avusturalya’da sahipsiz köpek tarafından herhangi bir insan ısırılarak yaralandığı taktirde, o şehrin belediyesine açacağı dava ile milyon dolarlar kazanır… Ama ne yazık ki, ülkemizde sahipsiz sokak köpekleri tarafından ısırılan çoluk-çocuk, genç-yaşlı insanlarımız ısırıldığı ile kalıyor, bu yüzden ölenler de öldüğüyle kalıyor!! Hak-hukuk YOK!! BU İNSANLIK MIDIR EY TÜRK MİLLETİ, ŞİMDİ BEN SİZE SORUYORUM???

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!