CHP’li Eski Bakan Sevigen: “Kılıçdaroğlu’nu Ethem Sancak Siyasete Soktu”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP’li Eski Bakan Mehmet Sevigen, Kılıçdaroğlu’nun Ethem Sancak tarafından getirildiğini ve Deniz Baykal’ın talimatıyla partiye kaydedildiğini söyledi.

Haberet YouTube kanalında İlknur Yılmaz ile Anlat Bakalım programına konuk olan Eski Bakan Mehmet Sevigen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlunu’nun siyasete girme sürecini anlattı.  

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Ethem Sancak’ın girişimiyle CHP’ye girdiğini söyleyen Sevigen, “Kemal Bey’i ben partiye kaydettim. Ethem Sancak getirdi. Siyaset yapmak istiyor dedi. Deniz Baykal’ın talimatıyla kaydettim.  Özür diliyorum, hata yapmışım. Tüm Türkiye’den özür diliyorum. İnsan yaptıkları iyiliklerden sonra doğacak kötülüklerden de sorumluymuş. Bütün CHP’lilere zulmediyor.” dedi.

“Bir Gün Kurt İşareti Yapıyor, Bir Gün Zafer İşareti Yapıyor”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri öncesi Ümit Özdağ ile ittifak yapması nedeniyle Kürt oylarının bir kısmını kaybettiğini belirten Sevigen, “Bir gün kurt işareti yapıyor, bir gün zafer işareti yapıyor. Ümit Bey’in yanında ne işin var senin? Niye gidiyorsun? Yüzde sıfır oyu var mı? Yok. Ama öbür tarafta HDP’nin doğu ve güney doğuda 150 bin oy alamadı ikinci turda.” diye konuştu.

Sevigen, Kemal Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlığa devam etmesi durumunda CHP içinden yeni bir parti kurulacağını söyledi.  

Programın tamamı için:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
CHP’li Eski Bakan Sevigen: “Kılıçdaroğlu’nu Ethem Sancak Siyasete Soktu”
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!