Yol Genişletmek de Çare Olmadı!

Yol Genişletmek de Çare Olmadı!

Siirt’in kanayan yarası haline gelen park sorununa çözüm bulunamıyor. Kentte birçok cadde ve sokak karşılıklı parklanmalardan dolayı trafiği aksatmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıl yapımına başlanan fakat bir türlü tamamlanamayan Bahçelievler Mahallesinde bulunan Cemil Ertekin Caddesi, yol genişletme çalışmalarının ardından karşılıklı parklanma alanlarından birine dönüştü.

Çok sayıda öğrencisi bulunan Sancaklar İlköğretim Okulunun da bulunduğu cadde, şehrin en çok araç trafiğinin oluştuğu alan olarak biliniyor. Özellikle okul giriş ve çıkış saatlerinde trafiğin yoğun olduğu cadde bir süredir etrafındaki inşaatlar nedeniyle kullanılamaz haldeydi.

Geçici Otoparklar Çözüm Olmuyor!

Bir süredir devam eden inşaat çalışmaları nedeniyle onarımına başlanamayan caddede boş araziler geçici otoparklara dönüştürülerek bölgedeki park trafiğini azaltıyordu. İnşaatların yükselmesi ve caddenin yeniden kullanıma açılmasıyla beraber sürücüler araçlarını yeniden caddenin her iki yanına park etmeye başladı. Caddede trafik sorunu devam ediyor.

Exit mobile version