Yeni Yılda Altına Gelecek Zam Dudak Uçuklattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Altın fiyatları son zamanlarda yükselişe geçerek zirvede yer almaya devam ediyor. Şanlıurfa’da altın satışı yapan kuyumcu esnafı, 2024 yılında altında yüzde 50’ye varan bir artış beklediklerini söyledi.

Döviz kurunun yükselmesiyle birlikte altın fiyatları son günlerde en yüksek seviyelere ulaştı. Yatırımcılar için güvenli bir liman olan altın vatandaşların ilgi odağı oldu.

Yeni yılla birlikte altında yeni rekorlar beklediğini dile getiren Kuyumcu Sait Akbaş, altın piyasasının yükselişte olduğunu ve vatandaşların sürekli bir alım yaptığını vurguladı.

“2024 YILINDA ALTINDA YÜKSELİŞ BEKLENİYOR”

Altın piyasasının zirvede olduğunu vurgulayan Sait Akbaş, “Bu kadar zamların olduğu yerde altın gram bazında pahalı olmasına yeni yıl öncesinde fiyatı şimdilik uygun. Fakat vatandaşlarımız bu yükselişe rağmen yılbaşı öncesi alım çabası içerisinde ve vatandaşlar altına yatırım yapmak istiyorlar. Düğün sezonu olmamasına rağmen altına ilgi gösteriyorlar” dedi.

“2024 YILINDA ALTINDA YÜZDE 50’LİK BİR YÜKSELİŞ BEKLENİYOR”

Akbaş konuşmasının devamında ise “Altın, vatandaşlar için her zaman güvenilir bir liman olmuştur. Piyasada arada bir yükseliş veya bir düşüş yapması gayet normaldir ve yeni yılla birlikte yükselişler mutlaka olacaktır. 2024’ün ortalarında veya sonlarında altında yüzde 50 bir artış bekliyoruz çeyrek altın 3 bin 350 lira, Ata altın 13 bin 250 lira geçen haftaya oranla altınlarda 250 liralık bir artış yaşandı” şeklinde konuştu.

Yeni Yılda Altına Gelecek Zam Dudak Uçuklattı

URFANATİK.COM: AHMET DURMUŞ

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yeni Yılda Altına Gelecek Zam Dudak Uçuklattı
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!