Yakıt Fiyatları Yükseldi Siirt’te Motora Rağbet Arttı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yakıt fiyatlarının yükselmesinden dolayı motosiklete rağbetin arttığını belirten motor tamircisi Yunus Butur, “Adamın aracı var, aracını kullanmıyor, parka çekiyor, motor kullanıyor. Tamir işleri de bayağı bir çoğaldı.” dedi.

Motosiklet normal araçlara göre daha avantajlı olduğu söyleyen motor tamircisi Yunus Butur, “Yakıtların fiyatlarının yükselmesinden dolayı daha avantajlı. İnsanlar motosiklete bayağı bir rağbet gösteriyor. Adamın aracı var, aracını kullanmıyor, parka çekiyor, motor kullanıyor. Ekonomik sıkıntılardan dolayı, yakıtların fiyatlarının yüksek olmasından dolayı motosiklet daha iyi. Araçla mesela buradan Kooperatife gidecek yarım saatte trafik ışık derdi çekeceğine motosikletle işini hallediyor.” diye konuştu.

“Bayağı Bir Yoğunlaşmışız, Yetişemiyoruz”

Tamir işlerinin arttığını ifade eden Butur, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bizim işler de bayağı bir çoğaldı. Bayağı bir yoğunlaşmışız, yetişemiyoruz. Motosiklet kullandıkça arızası çoğalır. Bakımı, onarımı bundan birkaç seneye göre işlerimiz daha da yoğunlaştı. Bunun nedeni de ekonomik sıkıntılar.”

Yakıt Fiyatları Yükseldi Siirt'te Motora Rağbet Arttı

“Motor Daha Avantajlı”

Motor kullanımının arabaya oranla daha avantajlı olduğunu belirten Ümit Erdoğan, şunları söyledi: “Bizim için motosiklet daha iyi. Çünkü araç aşırı yakıyor. Bizde araç da var. Araçla köye gidip geliyoruz bir depoyu doldurmamız bin 400, bin 600 TL. Artık bütçe de yetmiyor. Şehir içinde de kullanamıyoruz, motor daha avantajlı. Hem restoranlar için hem kişisel kullanım için motor hem hız açısından hem daha pratik gidip gelme konusunda. Yeni nesil motorlar daha ekosistem olduğu için daha az yakıyorlar. Motor daha iyi bizim için, o yüzden daha çok tercih ediyoruz.”  

Yakıt Fiyatları Yükseldi Siirt'te Motora Rağbet Arttı
Yakıt Fiyatları Yükseldi Siirt'te Motora Rağbet Arttı
Yakıt Fiyatları Yükseldi Siirt'te Motora Rağbet Arttı
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Yakıt Fiyatları Yükseldi Siirt’te Motora Rağbet Arttı
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!