Vekilin Sözünü Herkes Unuttu!

Vekilin Sözünü Herkes Unuttu!

Siirt Milletvekili Osman Ören’in bir yıl önce yeşil alan ve spor tesislerinin sözünü verdiği alan yeniden gündeme geldi. Verilen sözün unutulduğu görülen alan ile ilgili Ak Parti Siirt İl Başkan Yardımcısı Mehmet Adnan Efe ise Valilik ve Belediyeden çözüm için yardım istedi.   

Siirt Milletvekili Osman Ören, sosyal medya üzerinden 8 Aralık 2020 tarihinde Sancaklar Ortaokulu aşağısında bulunan bölgede yeşil alan ve spor tesisleri yaptırılacağının sözünü vermişti.  Paylaşımın ardından Ak Parti Siirt İl Başkan Yardımcısı Mehmet Adnan Efe bir yıl sonra alana çözüm bulunması için valilik ve belediyeye yazdı. Siirt Valiliği ise ilgili paylaşımı yanıtlayarak konuyu belediyeye ilettiklerini yazdı.

Siirt’in Bahçelievler Mahallesi Ziraat Caddesi’nde bulunan eski jandarma lojmanlarının yıktırılmasının ardından alanda ne yapılacağı merak konusu olmuştu. Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden bir paylaşım yapan Ak Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, “Bölgeye yeşil alan ve spor tesisleri yapılacak.” dedi. Paylaşımın ardından bir yıl geçmesine rağmen alanda herhangi bir çalışma yapılmaması dikkatlerden kaçmadı. Araçların park ettiği bir alan olarak kalan araziyi bu defa da Ak Parti Siirt İl Başkan Yardımcısı Mehmet Adnan Efe gündeme getirdi. Vekilin sözünün unutulduğu görülen paylaşımda Efe, Siirt Valiliği ve Siirt Belediyesi’nden alanda bulunan kaldırımın genişletilmesini istedi. Valilik ise paylaşıma cevap vererek, “Talebiniz, Siirt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne iletilmiştir.” dedi.

İşte o paylaşımlar:   

Exit mobile version