Ünlü Sanatçı Sevinç Siirt’te Konser Veriyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye ve Avrupa’nın birçok ülkesinde verdiği konserlerle son zamanlarda adından sıkça söz ettiren Seyidhan Sevinç Siirt’te de konser düzenliyor.

Bölgede birçok ilde turne düzenleyerek sevenleriyle buluşacak olan Seyidhan Sevinç 4 Ekim tarihinde Siirt’te de konser için hazırlıklarını sürdürüyor.

Siirt Milli Eğitim Salonunda 4 Ekim tarihinde 20:00’da sahne alacak sanatçı için konser biletleri hızla tükenmeye devam ediyor. Urfa, Batman, Diyarbakır, Mardin gibi illerde de konser verecek olan sanatçı Siirt için de konser tarihini kendi sosyal medya hesabından sevenlerine duyurdu.

Müziğe getirdiği tarzıyla Siirtlileri kendine hayran bırakan Sevinç’in konserlerine hız kesmeden devam edeceği öğrenildi.  

Geleneksel eserlerden ilham almayı sürdürürken aynı zamanda yeni müzik formatlrını deneyerek kendisini ve sanatını sürekli olarak yenileyen Sevinç, yeni albümü “Lerz”de de bu esintileri yansıtıyor.

“SESİN VE İFADENİN TAŞIYICISI”

“Gerçekte yaptığım şey, müzik değil bir tavır olarak başladı” diyen müzisyen Sevinç, müziği sadece bir tını olarak görmüyor; aynı zamanda bir sesin ve ifadenin taşıyıcısı olarak kabul ediyor.

İlk albümü “Bîr”in ardından müziğinin sendromla olan ilişkisi sebebiyle “Lerz” yani sarsıntı/ürperti adını koyduğu ikinci albümünü çıkaran Sevinç’in albümdeki 8 eserden 6’sının bestesi kendisine ait.

“Lerz”de hiciv, eleştiri, neşe, hüzün, göç ve kültürel motifler bulunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Ünlü Sanatçı Sevinç Siirt’te Konser Veriyor
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!