SORUN ÇÖZÜLDÜ

SORUN ÇÖZÜLDÜ

Haberimizin ardından Siirt’in Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik İlkokulu’nun karşısında bulunan metruk binanın çevresine duvar örülerek giriş çıkışlar kapatılıyor.

Edinilen bilgilere göre, bina sahibi Siirt Belediyesi’nin yıkım talebinden sonra binayı tadilata alıp çevresine duvar örerek giriş ve çıkışları kapatma kararı aldı.

Ne Haber, daha önce konuyu gündeme taşıyarak mahallelinin ve velilerin önem almasını istediğini belirtmişti.

Metruk binanın okulun karşısında olması velileri tedirgin olmasına neden olduğu vurgulanan haberde şu ifadelere yer verilmişti:

Okulun karşısındaki metruk bina vatandaşı tedirgin ediyor

Siirt’in Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik İlkokulu karşısında bulunan metruk bina uyuşturucu kullanıcılarının meskeni haline gelmişti. Şimdilerde ise kimliği belirsiz kişiler tarafından kullanılan binanın okulun karşısında bulunması ve yakın zamanda okulun açılacak olması vatandaşı tedirgin ediyor.

Bina, sahiplerinin terk etmesiyle uzun süre fuhuş ve uyuşturucu kullananların yuvası haline gelmişti. Son zamanlarda kimliği belirsiz kişilerin binaya girip çıkması çevrede oturan vatandaşları rahatsız ediyor. Daha önce defalarca polis baskını yapılan bina, okulun karşısında bulunuyor. Bu durum çocuğunu okula gönderecek ailelerin kafasında soru işaretlerinin oluşmasına neden oluyor.

Exit mobile version