Şırnak-Siirt Çevre Yolu Pislikten Geçilmiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şırnak-Siirt Çevre yolunda alkol alanların geride bıraktığı boş alkol şişeleri çevre kirliliğine neden olurken, vatandaşların da tepkisini topluyor.

Şırnak’ta merkeze yakın çevrelerde piknik yapanları geride bıraktığı çöpler ile Alkol alanları sağa sola attığı Alkol Şişeleri çevre kirliliğine neden oluyor. Bu manzarayı gören vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

Aslan Yattığı Yerden Belli Olur

Alkol alan insanların çevre temizliği ve görüntü kirliliğine karşı daha duyarlı olması gerektiğine vurgu yapan vatandaşlar, bu memleket hepimizin. Herkesin üzerine düşen görevi yapması gerekir. Alkol alan kişiler şişeleri veya kutuları nasıl poşet içerisinde gidecekleri yere götürüyorlarsa alkol aldıktan sonra da bu şişeleri ve bira kutularını poşete koyup yol üzerindeki bir çöpe atabilirler ancak bunu yapmadıkları içinde hem çevre hem de görüntü kirliliğine neden oluyorlar.

Şırnak-Siirt Çevre Yolu Pislikten Geçilmiyor

Bir Yanda Alkol Şişeleri Diğer Yanda Çöpler

Eşsiz doğa manzarası ve insanın içini ürperten havası ile insanlara rahat bir nefes aldıran Şırnak’ta, şehir merkezine yakın yerler ve bahçelere gidip piknik yapanların geride bıraktığı çöp ve pislikler Şırnak’ın o eşsiz doğa görüntüsüne gölge düşürüyor. Çevre temizliği konusunda herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğine vurgu yapan vatandaşlar ilgili yetkilileri görevlerini yapmaya davet etti.

Cizrem Gazetesi – Hureyle Şan – Melike Sevim

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şırnak-Siirt Çevre Yolu Pislikten Geçilmiyor
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!