SİİRT’TE MAMA KAPLARINI ÇALDILAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’te bir petshop sahibi sokak hayvanları için kapısının önüne koyduğu mama kaplarının her seferinde çalışması üzerine çözümü yeni kapları çivi ile yere çakmakta buldu. 

Her gün düzenli olarak kapının önüne mama bıraktığını ve her gün kaplarının çalındığını ifade eden petshop sahibi İdris Kaymaz, “Siirt halkını anlayamıyorum bir insan neden sokak hayvanlarının mamalarını çalar. Hayvanlar sizin yemeklerinizi mi çalıyor yoksa evinizi mi yıkıyor.” dedi.

“Mama Kaplarının Ortasına Çivi Çaktım”

Neredeyse 3 aydır her iki günde bir çalınan mama kaplarını çivi ile yere çakarak çözüm bulan petshop sahibi İdris Kaymaz, “Her iki günde bir çalınan mamaları kapların ortasına çivi çakmak zorunda kaldım. Çözüm diyorum ama aslında trajikomik bir olay insanlık nereye gidiyor.” ifadelerini kullandı.

Çiviyle Çaktığı Mama Kaplarının İçindeki Mamayı Çalıp Kapları Kırdılar

Petshop sahibi Kaymaz, “Sokak hayvanları için kapının önüne koyduğum mama kaplarını çaldıkları yetmezmiş gibi birde çivilediğim mama kaplarının içindeki mamayı alıp mama kabını kırdılar. Bu olay karşısında söylenecek söz kalmadı. Gerçekten bir insan neden böyle bir şey yapar.” dedi.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SİİRT’TE MAMA KAPLARINI ÇALDILAR
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!