SİİRT’TE “KADININ EMEĞİ VE İSTİKBALİ” PROGRAMI DÜZENLENDİ

SİİRT'TE "KADININ EMEĞİ VE İSTİKBALİ" PROGRAMI DÜZENLENDİ

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığınca düzenlenen “Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali” buluşmaları Siirt’te düzenlendi. Meslek sahibi olmayı ve iş kurmayı düşünen kadınların da katıldığı programda kadınların iş gücüne katılım oranını artırmak hedefleniyor.

Kadın Emeği Türkiye’nin İstikbali Buluşmaları kapsamında Siirt’te AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Fatoş Gürkan ve MYK üyelerinin katılımıyla AK Parti Siirt İl Kadın Kolları Başkanlığının ev sahipliğinde ‘Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda’ programı düzenlendi.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatoş Gürkan ve MYK üyelerinin de katıldığı toplantıda katılımcılara KOSGEB, Tarım İl Müdürlüğü, İŞKUR, Ticaret Bakanlığı gibi kamu kurum ve kuruluşların kadınların üretime destek vermesi için sağladığı hibe, kredi, fon ve projeler anlatıldı.
Yapılan sunumun ardından AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Fatoş Gürkan konuşma yaparak kadınlara hayallerinin peşini bırakmamaları gerektiği konusunda tavsiyelerde bulundu.

Exit mobile version