Siirt’te Hurma Fiyatları Cep Yakıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’te Ramazan ayının gelmesiyle birlikte hurma satışlarında artış yaşanması beklenirken şehir merkezinde hurma satışı geçen yıla oranla düşüş yaşadı.

Hurma fiyatlarının bu yıl 25-150 TL arasında olduğunu söyleyen esnaf Hakan Tuğrul, “Ramazan nedeniyle kampanya yapmışız. Herkesten böyle kampanya yapmalarını bekliyoruz. Fiyatları 25-150 arası değişiyor. Tahinler var taze taze yapıyoruz. Gittikçe zaten kötüye gittiğimizi itiraf ediyoruz. Ama her seneki gibidir desek yalan olur.” dedi.

“Her Geçen Yıl Daha Kötüye Gidiyoruz”

Geçen yıllara oranla daha kötüye gittiklerini belirten Tuğrul, “Hiçbir şeyin tadı tuzu yok, gerçekleri konuşursak. Ama bu sene yine iyidir.  Her sene daha kötüye gidiyoruz. Geçen sene yüzde 50 ise bu sene yüzde 15’tir. O derece düşüş var. Vatandaş her zaman fiyattan şikayetçidir. Haklıdırlar yani onlara hak veriyoruz. Pahalılık var yani bunu da itiraf etmek lazım. Bir esnaf olarak biz de şikayetçiyiz, biz de memnun değiliz. İşçiliğimiz kiramız çıksın yeter biz bunu istiyoruz başka bir şey istemiyoruz.” İfadelerini kullandı.”

<strong>Siirt’te Hurma Fiyatları Cep Yakıyor</strong>
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siirt’te Hurma Fiyatları Cep Yakıyor
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!