Siirt’te Depremzedelere İftar ve Müzik Etkinliği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’in TOKİ Osmangazi İlk ve Ortaokulunda depremzede öğrenci ve aileleri iftarda buluşturuldu. Öğretmenler çaldı, onlar söyledi.

Siirt TOKİ’lerde bulunan Osmangazi İlk ve Ortaokulu öğretmenleri depremzedelere yönelik bir etkinlik düzenledi. Onları daha yakından tanımak ve acılarını paylaşmak için düzenlenen etkinlikte önce iftar verildi ardından birlikte türküler söylendi.

Ektinlikte konuşan Sınıf öğretmeni Buse Turhan, “Burada depremzedelerimize yönelik bir iftar yemeği verdik. Onların elimizden geldiğince yanında olmaya, onların en ufak hislerini hissetmeye çalışıyoruz.” dedi.

İftara katılan depremzede Hediye Yalçınkaya ise, “Adıyamandan geldik buraya çocuklarımla birlikte. Bu süreçte okul yönetimi ve öğretmenlerimiz gerçekten çok ilgiliydiler. Yaralarımızın sarılması açısından onlara ayrıca çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Okulun Müdür Yardımcısı Ferhat Demir, etkinliklerin devam edeceğini ve depremzedelerin yanında olacaklarını belirtti. Demir, “Değerler Eğitimi Kulübü adı altında, öğrencilerimize, velilerimize yönelik bir iftar yemeği planladık. Bu planla kalmayacağız akabinde birkaç projemiz daha var. Bir kermes düzenleyeceğiz. Bu kermeste elde ettiğimiz gelir çerçevesinde Diyarbakır’da kardeş okulumuza destekte bulunacağız. Bizde milli eğitim bünyesinde elimizden geldiğince depremzede ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Ortaokul Müdür Yardımcısı Erhan Sualp ise, depremzedelerin sevinç ve üzüntülerine ortak olmak için bu etkinliğin anlamına vurgu yaptı.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siirt’te Depremzedelere İftar ve Müzik Etkinliği
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!