SİİRTSPOR’DA FATURA YİNE HOCAYA KESİLDİ

SİİRTSPOR’DA FATURA YİNE HOCAYA KESİLDİ

Siirt İl Özel İdare Spor Klübü Başkanı Hıfzullah Canpolat yaptığı yazılı açıklamayla Teknik Direktör Ramazan Çelik ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Kötü gidişatın önüne geçemeyen Siirtspor bugün oynanan Çarşambaspor maçının ardından Teknik Direktörleri Ramazan Çelik ile yolları ayırdı. Tribünlerde yönetim istifa tezahüratları yapılan maçın ardından Klüp Başkanı baskılara dayanamayarak kötü gidişatın faturasını Teknik Direktöre kesti. Ramazan Çelik’in yerine Ramazan Silin ile yollarına devam edeceklerini duyuran Başkan Canpolat açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Geçen sezon yapılan hoca değişikliği ile takımımıza karakter, vizyon ciddi katkılar sağlayan değerli hocamız sayın Ramazan Çelik ile yapılan karşılıklı görüşme sonucu takımın taze kan ihtiyacı gerektiği konusunda mutabık kaldık”

YENİ HOCAMIZ RAMAZAN SİLİN

TFF 3. Lig 2 Grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübünün yeni teknik direktörünün Ramazan Silin olduğunu açıklayan Başkan Hıfzullah Canpolat, “Ramazan Çelik’ten boşalan teknik direktör koltuğuna tecrübeli hocamız Ramazan Silin ile anlaşmaya vardık. Siirt Spor camiasına hayırlı ve uğurlu olması diliyorum. Kamuoyuna saygı ve sevgimle duyurulur” dedi.

Exit mobile version