Siirtliler Hesaplı Tatil Peşinde

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirtliler bayram ve yaz sezonu yaklaşırken hesaplı tatil arayışına girdi. Vatandaşlar şimdiden erken rezervasyonlara yöneldi.

Siirt’te hizmet veren Keyftur, vatandaşlarla hesaplı tatil imkanı sunuyor. Keyftur Siirt Acente Sorumlusu Yusuf Kaymaz, “Erken rezervasyon fırsatları başladı. Ramazan Bayramı’nın yaklaşması ile Karadeniz, Kapadokya, Van Doğubeyazıt turlarımıza talep arttı.” dedi.

Yaz sezonu için düzenlenen turlar hakkına bilgi veren Kaymaz, “Siirt halkı Karadeniz turlarına ekstra bir talep içinde. Yaz sezonunda Uçaklı Ege, Büyük Ege, Karya – Likya, Antalya – Olympos, Büyük Karadeniz, Doğu Karadeniz, Orta Karadeniz, Kapadokya, Van – Gevaş Kampı, Van – Doğubeyazıt turlarımız olacak.” diye konuştu.

Günübirlik turların olduğunu da söyleyen Kaymaz, “Günübirlik turlarımızda ise Mardin, Tunceli, Urfa, Diyarbakır, Nemrut. Turlarımız da hareketlilik söz konusu.” dedi.

Turizm firmasıyla gezmenin daha ekonomik olduğunu ifade eden Kaymaz, “Ekonomik yönden hesaplı tatil peşinde Siirt halkı haklı olduklarını da söylemek lazım. Doğu Karadeniz turumuz tek kişi 6.500 TL Uçaklı Ege turumuz 18.500 TL.” ifadelerini kullandı.

Erken Rezervasyon Daha Hesaplı

Erken rezervasyon fırsatlarının değerlendirilmesi gerektiğini ifade eden Kaymaz, “Sezon başlayınca fiyatlar artacak. Gelecek misafirlerimiz de bunun farkında her şeyden kısıp tatile gitmek biraz yük olabiliyor lakin her insanın yılda en az iki kere kafa dinlemek için bile olsa tatile çıkmalı. Bu da erken rezervasyonlarla mümkün oluyor.” dedi.

Kaynak: Siirt Olay Haber

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siirtliler Hesaplı Tatil Peşinde
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!