Siirtliler Aşı İçin Hastaneye Koştu

Siirtliler Aşı İçin Hastaneye Koştu

Omicron vaka sayılarının artışından endişe eden Siirtli vatandaşlar aşı olmak için hastanelere koştu. Aşı olan Mecit Katman, “Ben aşı olmadığım için 21 gün hastanede yattım. Çok ağır bir şekilde geçirdim. Aşı olmadan olmaz” dedi.

Omicron varyantında vaka sayılarının artmasından endişe edip, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde aşı olan vatandaşlar Ne Haber Ajansı’na konuştu.

Ramazan Emir Ekin, “Aşı oldum, mutluyum. En azından bilinçli olmak gerekiyor bu konuda. Umarım bütün insanlarımız da bu konuda bilinçli olur ve aşılarını yaparlar. Üçüncü dozu vurdurdum. Olunması gereken bir şey” dedi.

Aşı olmadığı içi 21 gün hastanede yattığını ifade eden Mecit Katman “Ben aşı olmadığım için 21 gün hastanede yattım. Çok ağır bir şekilde geçirdim. O yüzden herkese öneriyorum. Aşı olmadan olmaz” dedi.

SİİRTLİLER: “YENİ VARYANT BİZİ ENDİŞELENDİRİYOR”

Artan vakalardan endişe duyduklarını söyleyen İskan Dur ise şunları söyledi:

“Biontech oldum. Kendimizi bu hastalıktan korumak için aşı oluyoruz. Endişeleniyoruz tabii ki. O yüzden biz de aşımızı yaptırıyoruz. Yakalanan olursa hafif geçiriyor ama aşı olmayıp da yakalanan olursa ağır geçiriyor. Duyduğumuza göre, gördüklerimize göre.”

Hayrettin Hergenç ise “Ben iki aşı oldum. Şimdi diyorlar 3-4 aşı olacakmışsın. Varsa öyle bir şey ben de aşı olmak istiyorum, aşıdan korkmuyorum” dedi.

Exit mobile version