Siirtli Siyasetçilerin Görmezden Geldiği Kadın Muhtarı Kılıçdaroğlu Aradı

Siirtli Siyasetçiler Tarafında Görmezden Gelinen Kadın Muhtarı Kılıçdaroğlu Ardı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Siirt’in Kurtalan ilçesine bağlı Atalay köyü muhtarı Defne Berivan Demir’i telefonla arayarak köyün sorunları ile ilgili destek olacağını söyledi.

Yaptığı telefon görüşmesinin detaylarını Ne Haber’e anlatan Atalay köyü muhtarı Defne Berivan Demir, “Kayseri Develi Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Ganioğlu ile çardak konusunu konuştum o da Kayseri Milletvekili Çetin Arık Bey’e numaramı vermişti aradı konuştuk istişarelerde bulunduk yaptıklarım ve yapmayı hedeflediğim hizmetleri anlatım. Daha sonra yine arada numaramı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na verdiğini söyledi. Geçtiğimiz gün Ankara Genel Merkezden arandım Kemal Bey’le hasbihal ettikten sonra Atalay köyünün yıllarca güvenlik nedeniyle boşaltılmış olduğunu ve köy sakinlerimin mağduriyetlerini anlatım. Köy sakinlerimin köye dönüş yapması için yürüttüğüm çalışmaları anlatım. Çalışmalarımdan dolayı Genel Başkan tebrik etti, başarılarımın devamını diledi. Daha güzel yerlerde görmek istediğini söyledi. ‘Ankara’da bir kardeşin var’ dedi ve köyümün her sıkıntısı için yardımcı olacağını söyledi.” dedi.

Demir, konuşmanın devamında şunları söyledi: Şahsi olarak kimseden bir şey beklemiyorum ama köyüm için yetkililerin desteğine talibim. Şunun da altını çizmek istiyorum. Siirt siyasetçileri beni görmezden gelirken farklı illerden çok sayıda muhalefet seçilmişleri tarafından arandım buna İstanbul Belediyesi de dahil. Çardak ve çocuklar için tablet desteğinde bulunacaklarını söylediler.”

Exit mobile version