Siirtli Rojin Beştaş Fenerbahçe’ye Transfer Oluyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Fenerbahçe Futbol Okulu’nda oynayan Rojin Beştaş Fenerbahçe’ye transfer oluyor.   

Siirt Fenerbahçe Futbol Okulu’nun Cizre’de yaptığı 11-12 yaş grubu seçmelerinde bölge şampiyonu oldu. Şampiyonada Beştaş’ı izlemeye gelen Fenerbahçe scout ekibi, Siirtli Rojin Beştaş’ı transfer etme kararı aldı.

Futbol oynamayı çok sevdiğini ve transferden dolayı çok heyecanlı olduğunu belirten Beştaş, “Futbol oynamayı çok seviyorum. Küçükken de oynamayı çok seviyordum. Büyüyünce futbolcu olmak istiyorum.” dedi.

Hedefine ulaştığını ve çok mutlu olduğunu söyleyen Beştaş, “Hedefime ulaştım. Seçildim iyi bir duygu. 5-6 yaşında futbol oynamaya başladım, şuan 12 yaşındayım. Fenerbahçe’nin altyapısında kadınlar futbol kulübünde oynamak istiyorum.” diye konuştu.

İdolünün Fenerbahçe Spor Kulübünde oynayan Arda Güler olduğunu ve onun yolunda gideceğini ifade eden Beştaş, “Arda Güler çok iyi bir futbolcu. Çok seviyorum onu ve onun yolunda gideceğim.” dedi.

Siirtli Rojin Beştaş Fenerbahçe’ye Transfer Oluyor

Yaklaşık iki yıl önce Rojin Beştaş’ı keşfettiğini belirten Siirt Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Hayrettin Toprak, “Yaklaşık 2 sene evvel siteden geçerken bana dediler ki çok yetenekli bir kız var. Adresini aldım. Siteye gittik Rojin kızımızı orada keşfettik.” ifadelerini kullandı.

“Amacımız Sadece Futbol Değil Topluma Faydalı Birey Yetiştirmek”

Futbol okulunda 127 öğrencinin olduğunu öğrencilere sadece futbol değil topluma faydalı bireyler yetiştirdiklerini belirten Siirt Fenerbahçe Futbol Okulu Antrenörü Bülent Aldemir, “Okulumuzda yaklaşık 127 tane öğrencimiz var. Aynı zamanda 6 tane de kız öğrencimiz bulunmakta. Burada ki amacımız öğrencilerimize sadece futbolu değil, sporu değil, topluma faydalı bir birey olarak yetiştirmek.” dedi.

Rojin Beştaş’ın bu yıl Fenerbahçe Kadın Futbol Kulübünde oynayacağını ifade eden Aldemir, “Okulumuzun güzide öğrencilerinden bir tanesi de Rojin Beştaş öğrencimiz. Bu sene inşallah Fenerbahçe bayan futbol kulübüne gidecektir. Rojin öğrencimiz ilk günden beri doğal bir yeteneğe sahip. “Rojin kardeşimiz forvet, forvet arkası, sağ ve sol açıklarda rahatlıkla oynayabilen bir öğrencimiz. Biz elimizden geldiği kadarıyla Rojin öğrencimizin üzerine bir şeyler katmaya çalıştık.” diye konuştu.

“Rojin’in Milli Takıma Yükselebilecek Potansiyeli Var”

Rojin Beştaş’ın ilerleyen süreçte milli takıma yükselecek potansiyelinin olduğunu söyleyen Aldemir, “Buradaki en büyük isteklerimizden bir tanesi, Rojin gibi bizim futbol okulundan 9-10 tane daha öğrencimiz bulunmakta. Spor büyüklerimizden ricamız sadece alt yapıyı belirli spor kulüpleri olarak görmesinler. Futbol okulları da en büyük örneklerden bir tanesi. En büyük örneklerden bir tanesi de Rojin öğrencimiz. Rojin bu şekilde devam ederse Fenerbahçe Kadın Futbol Takımında çok rahat oynayabilecek ve milli takıma yükselebilecek bir potansiyele sahip. Lütfen spor okullarına gereken önem verilsin. Rojin gibi benim şuanda 10 tane çocuğum çok rahat bir şekilde alt yaş kategorilerinde büyük takımda oynayabilecek öğrencilerim var.” dedi.

2
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siirtli Rojin Beştaş Fenerbahçe’ye Transfer Oluyor
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!