SİİRTLİ GENÇLER HALI SAHA ÖZLEMLERİNİ GİDERDİ

SİİRTLİ GENÇLER HALI SAHA ÖZLEMLERİNİ GİDERDİ

Siirtli gençler kontrollü normalleşmeye geçilmesinin ardından faaliyete açılan halı sahalara büyük ilgi gösterdi.

Siirt’te kontrollü normalleşmeyle birlikte yeniden faaliyete geçen alanlardan biri de halı sahalar oldu. Aylardır kapalı olan halı sahalar açılmasının ardından, haberi alan gençler işletmelere akın etti. Büyük bir randevu yoğunluğu yaşanırken, vatandaşlar alınan karardan çok mutlu. Yeni tedbirlerle birlikte halı sahalarda tuvalet ve banyolar kullanıma kapatıldı. Girişte ateş ölçümü yapılırken, gelen vatandaşların HES kodu sorgulaması da gerçekleştiriliyor. Vatandaşlara forma verilmezken herkesin kendi formasını getirmesi isteniyor.

“Tek Sosyalleşme Alanımız” 

Siirtli gençlerin sosyal alan eksikliğini gideren halı sahaların açılmasından mutlu olduklarını belirtti. Maç yapmak için gelen vatandaşlardan biri halı sahaların açılmasını şu ifadelerle değerlendirdi:
“Uzun süredir maç yapmıyorduk. Halı sahadaki maçlarımızı özledik. Uzun süredir nadir pandemi döneminde sosyalleşebileceğimiz alanlardandı halı sahalar. Ancak görüyoruz ki çeşitli önlemler alındığı zaman gerçekten de burada maçlar yapılabiliyor. Umarım kapanmaz halı sahalar. Çünkü hakikaten Siirt’te sosyalleşebileceğimiz halı sahalar dışında hiçbir yer yok.”

Exit mobile version