SİİRTLİ ESNAFIN DAYANCAK GÜCÜ KALMADI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’te esnaflar pandeminin de etkisiyle son günlerde zor zamanlar geçiriyor.

Şehirdeki esnaf, zaten zorlu ve sıkıntılı bir süreçte olduklarını bu zorlu süreç yetmezmiş gibi Ramazan ayının da gelmesiyle birlikte daha da zorlu zamanların onları beklediklerini söyledi.

Güres caddesi esnaflarından Fikret Erten, “Siirtli vatandaşların da bize sahip çıkması lazım. En azından bu süreçte e-ticaretten alışveriş yapılmaması lazım. Hemen dibimizde bulunan Batman‘da vatandaşlar esnafa sahip çıkıyor. Bunun bizim vatandaşlara da örnek teşkil etmesi lazım.” dedi.

“Devlet Büyüklerimiz Nerede?”

Devlet büyüklerinin esnafa maddi ve manevi destek olmadıklarını söyleyen Erten, ”Ne kadar maddi olarak çöküşte olsak bile bizim derdimiz sadece maddi destek değil biz devletimizin bizim yanımızda olmasını istiyoruz. Gelip çayımızı çorbamızı içmelerini istiyoruz. Devletimizin yanımızda olduğunu hissetmek istiyoruz. Ama maalesef yoklar peki Siirt’te devlet büyüklerimiz nerede?” ifadelerini kullandı.

“Seçimden Seçime Geliyorlar”

Siirtli Esnaf Erten, “Pandemiden dolayı 1 yıldır iş yapamaz olduk. Zaten borç aldı başını gidiyor. Sorunlarımızı anlatacak kimsemiz yok. Siyasileri zaten gördüğümüz yok aslında sadece seçimden seçime görüyoruz. Sadece onlar değil ticaret odaları, esnaf odaları da bizi bu süreçte yalnız bıraktı.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SİİRTLİ ESNAFIN DAYANCAK GÜCÜ KALMADI!
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!