20 TL’lik Çay Alıyorlar

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’te çayın kilosuna zam geldi. Çay satıcısı İhsan Aydın, Fiyatlar çok yüksek olduğunu ve vatandaşın alım gücünün düştüğünü belirtti.

Barut çayın kilosunun 250 TL’den başladığını normal çayın ise 350 TL’den başladığını ifade eden Aydın, “Çayın durumu şu an Barut çay 250 TL. Normal çay ise 350 TL.  Fiyatlar gerçekten çok yüksek. Milletin alım gücü bayağı düştü. Aynı şekilde satış rekoltesi de düştü.” dedi.

“20 TL’lik Çayı Poşete Koyarken Mahcup Oldum”

Önceki yıllarda 1-2 kilo çay adamın 20 TL’lik çay aldığını ve çok mahcup olduğunu söyleyen Aydın, “Az önce 20 TL’lik çay alan oldu ben çok şaşırdım. 20 TL’lik çayı poşete koyarken mahcup oldum. Poşetin içinde bir avuç vardı ya da yoktu. Eskiden 20 TL’ye 250 gram koyuyorduk. Eskiden 2-3 kilo alan şimdi yarım kilo 250 gram alıyor.” diye konuştu.

“Dükkanımı Kapatma Eşiğindeyim”

Alım gücünün kalmadığını ve bu durumun işlerine kötü yansıdığını dükkanının kapatma eşiğinde olduğunu ifade eden Çay satıcısı İhsan Aydın, “Dükkanın halini görüyorsunuz. Dükkanı kapatma eşiğindeyim. Müşteriler bu durumda dolayı bize laf atıp gidiyor. Müşteridir bir şeyde diyemeyeceğiz. Artık evlerde çayı sabah kahvaltısında içelim öğlen içmesek de olur diyorlar.” dedi.

20 TL’lik Çay Alıyorlar
Çay Satıcısı İhsan Aydın
20 TL’lik Çay Alıyorlar
0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
20 TL’lik Çay Alıyorlar
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!