Siirt Yolları Köstebek Yuvasına Döndü

Siirt Yolları Köstebek Yuvasına Döndü

Siirt’in birçok noktasında yollar köstebek yuvasını andırıyor. Yoğun yağışların ardından yollardaki çukurlar araç sahiplerini bezdirdi.

SÜRÜCÜLER İSYANDA: YOLLARIN HALİ NE OLACAK?

Yıllardır Siirt’in kanayan yarası haline gelen bozuk ve çukurlu yollar son kar yağışının ardından sürücülerin çilesi olmuş durumda. Özellikle alt yapı çalışmalarının devam ettiği Alan Mahallesinde bulunan Aydınlar Caddesindeki yolda meydana gelen irili ufaklı çukurlar adım başı sürücülerin karşısına çıkıyor. Çukurlardan kaçmak için adeta yollarda zikzak çizerek ilerlemeye çalışan sürücüler yetkililere seslendi.
Yolların köstebek yuvasından farksız olduğunu aktaran sürücüler; “Siirt’in yolları içler acısı durumda. Aydınlar Caddesindeki yolda meydana gelen çukurlar bizleri bezdirdi. Bu yollara araç mı dayanır. Resmen bu yollarda giderken çukurlardan kaçmak için oyun oynuyoruz. Ara sıra getirip bir avuç toprak atıp iş makinesiyle üzerinden geçiyorlar. Ancak iki saat sonra yol yine aynı halini alıyor.” dedi.

YAZIN TOZ KIŞIN ÇAMUR İÇİNDE

Siirt’in şehir merkezindeki geçiş güzergahı ve kent meydanı bağlantı noktası olan Gaffar Okan caddesindeki vatandaşlar burada da yol onarım ve bakım çalışmalarının bir an önce yapılması için yetkililere çağrıda bulundu. Bahçelievler Mahallesi Kent Meydanında inşaatı devam eden caminin etrafındaki yolların bir yıldan fazladır bozuk olduğunu belirten vatandaşlar yazın tozdan kışın ise çamurdan şikayetçi.  

Exit mobile version