Siirt Uyuşturucu Yuvasına Döndü!

Siirt Uyuşturucu Yuvasına Döndü!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son günlerde Siirt’te artan uyuşturucu olayları vatandaşı tedirgin ediyor. Neredeyse her gün defalarca duyurulan uyuşturucu operasyonları şehrin adeta bir uyuşturucu yuvası olduğunu gözler önüne seriyor.

Geçtiğimiz yıl neredeyse her gün uyuşturucu olayı yaşanan şehirde 170 kilonun üzerinde uyuşturucu madde yakalanırken 360 kişi ise gözaltına alınmıştı. Yeni yıla girerken uyuşturucu haberlerindeki artış 2022 yılının da önceki yıldan farksız olmayacağını gösteriyor.

Gençler Zehirleniyor!

Hem geçiş güzergahı olarak kullanılan hem de şehir merkezinde yaygınlaşan uyuşturucu Siirtli vatandaşları korkutuyor. Özellikle metruk binalarda yoğunlukta kullanılan uyuşturucu mahalle muhtarlarının da en büyük endişesi haline geliyor. Birçok mahallede hırsızlık ve uyuşturucu olaylarından şikayet eden muhtarlar, bir an önce bu sorunların azalmasını istiyor.

İntihar ve Hırsızlığın da Kaynağında Zehir Var!

Ne Haber Ajansına konuşan Psikolog Ayşe Aygün, “Siirt’te işsizlik, gençleri madde kullanımına itebilir. Kentte yaşanan hırsızlık olaylarının da kaynağında uyuşturucu yatıyor olabilir. Birçok genç madde bulabilmek için hırsızlığa başvurabilir. Bu olaylar beraberinde intihar vakalarını da tetikleyebiliyor. Kişilerin içerisinde bulunduğu çaresizlik ve umutsuzluk halleri ve insanların ekonomik problemlerinin de ölümü bir kurtuluş olarak görmesine neden oluyor.” dedi.

Siirt Uyuşturucu Yuvasına Döndü!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siirt Uyuşturucu Yuvasına Döndü!
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!