Siirt Milletvekili Sert Tepki Gösterdi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEM Parti Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş, taşımalı seçmene sert tepki gösterdi. Sarıtaş, “İşte böyle hırsızlık yapmaya gelmişler, bu halkın iradesini gasp etmeye gelmişler” dedi.

Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş, farklı illerden Siirt’e taşınan seçmenlere tepki gösterdi. Sarıtaş, Mehmetçik İlkokulu ve Selahattin Eyyubi Ortaokulunda oy kullan taşımalı seçmeni videoya kaydederek, “Hırsızlık yapmaya gelmişler. Hepsi adil mahkemelerde hesap verecekler” dedi.

Ardından Siirt İl Emniyet Müdürlüğünden görüntü alan vekil, “Siirt Emniyeti Akp seçmen bahçesi olmuş” ifadelerini kullandı. Öte yandan okul bahçeleri ve şehrin çeşitli yerlerinde Siirt dışındaki illerin plakalarını taşıyan otobüsler ve araçlar dikkat çekti.

“İşte Siirt’e Getirilen Hırsızlar”

Sosyal medya hesaplarından bir mesaj paylaşan vekil Sarıtaş, “İşte Siirt’e getirilen hırsızlar! Yüzlerini kapatıyor hepsi, çünkü suçlular, suçüstü yakalandılar. Bu halkın iradesini çalmaya gelen hırsızları tek tek teşhir ediyoruz. Size rağmen kazanacağız. Halkımız gelip oylarını kullansın bu hırsızlara geçit vermesin.” dedi.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siirt Milletvekili Sert Tepki Gösterdi
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 31 Mart 2024, 14:42

    Söz ettiği seçmenler bu ülkenin has evlatlarıdır. İsteyen istediği yerde oy kullanır. Buna bir yasal engel yok. Sen nasıl Siirt’li olmayıp Siirt Milletvekili olmuşsan, seçmenin de Siirt’li olması zorunlu değil. Onu bırak da içimizdeki kripto Ermeni’ler de Dem’ oy veriyor.Onları ne yapacak sayın sözde vekil?

    Cevapla
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!