Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Kısacık, Spor Branşı Temsilcileriyle Toplandı

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Kısacık, Spor Branşı Temsilcileriyle Toplandı

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık, spor il temsilcileriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Kısacık, Siirt’te bir sistem kurmakta olduklarını hem nitelik hem de nicelik bakımından sürekli gelişmeyi ve ilerlemeyi hedef aldıklarını söyledi.

Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Kamp Eğitim Merkezinde yapılan toplantıya sporun çeşitli branşlarından temsilciler katıldı. Toplantıda öncelikle il spor temsilcileriyle tanışan İl Müdürü Hayati Kısacık, sporun gelişimi için geçmişte yapılan çalışmalar ve yeni dönem ile ilgili yapılması planlanan faaliyetler konusunda il temsilcilerini dinleyerek görüş alış verişinde bulundu.

İl Müdürü Hayati Kısacık, Siirt’te bir sistem kurmakta olduklarını hem nitelik hem de nicelik bakımından sürekli gelişmeyi ve ilerlemeyi hedef aldıklarını kaydetti. Spor branşlarında başarı sağlamak için en büyük görevin il temsilcilerine düştüğünü ve bu konuda kendi üzerlerine düşen ne varsa yerine getirmeye hazır olduklarını belirten Kısacık, “Geldiğim günden bu yana tüm spor federasyon başkanları ile görüştüm başkanlarımızı Siirt’e davet ettim yakın zamanda geri dönüş alacağız bunun yanında federasyonlarımız ile arada köprü görevini yürütenler il temsilcilerimizdir. Bu konuda temsilcilere büyük bir sorumluluğun düştüğünü ve tüm branşların kendileri için önemli olduğunu, her branşa öncelik vereceklerini belirterek ortak karar ve disiplin içinde beraberce hareket edip çalışacağız.” dedi.

Exit mobile version