Siirt Gazi ve Şehit Ailelerinden İyi Partili Tükkan’a Tepki

Siirt Gazi ve Şehit Ailelerinden İyi Partili Tükkan’a Tepki

Siirt Gazi ve Şehit Aileleri Dernekleri Federasyonu, Bingöl’de İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ziyareti sırasında çıkan tartışma sonucunda İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan’ın şehit yakınına hakaret etmesini kınadı.

Şehit ve Gazi Aileleri Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Abdurrahman Çukurli, Akşener’in Kurtalan ziyaret sırasında çıkan “Kürdistan” tartışmasına değinerek, “Daha geçen gün İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Siirt Kurtalan’dan esnaf ziyareti yaparken bir esnafın “Burası Kürdistan’dır.” sözlerine sessiz kalan ve yine aynı partinin milletvekili Lütfü Türkkan ülke için canlarını feda eden, annelerini yavrusuz, yavrularını annesiz bırakan şehitlerimize ve değerli ailelerine dil uzatmıştır.

Çukurli, “Milli değerlerimize dil uzatmak kimsenin haddi değildir. Siirt’te sesimizi yükselterek şehitlerimizin sayesinde milletvekili koltuğunu işgal eden ve HDP ağzı ile konuşan milletvekili Lütfü Türkkan bir an önce şehitlerimizden, ailelerinden ve yüce Türk milletinden özür dileyip istifa etmelidir.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version