Siirt Fıstığı Çin Piyasasına da Girdi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret A.Ş. Almanya, Romanya ve Belçika’dan sonra Siirt fıstığı için yeni bir pazar olan Çin’e de ihracat gerçekleştirdi.

Yurtiçinde önemli satış rakamları ve pazar payına ulaşan Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret A.Ş. ihracatlarına devam ediyor.

İhracatlar Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret AŞ ye ait olan “Fistalora ve Anadolce” markalarıyla paketli ve toptan olarak yapılıyor.

Siirt Fıstığı daha önce de şirketin başvurusuyla uluslararası lezzet ödülünü alarak, ödüllü lezzetler arasında yerini almıştı.

Şirket bünyesindeki tesiste işlenip, paketlenenen Siirt fıstığına katma değer sağlanmakta ve tüm dünyaya tanıtılması amaçlanmaktadır.

Siirt Fıstığı İşleme Sanayi ve Ticaret AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Vali Osman Hacıbektaşoğlu, “Çiftçilerimizin ürün “değerlerini” hak ettiği şekilde ulusal ve uluslararası piyasada tüketicilerle buluşturmaya devam edeceğiz. Siirt fıstığının ekim alanlarının gelişiminin, işlenmesinin, dağıtım ve pazarlamasının sürdürülebilirliğini profesyonel bir şekilde sağlamaya devam edeceğiz.” dedi.

Siirt Fıstığı Çin Piyasasına da Girdi
Siirt Fıstığı Çin Piyasasına da Girdi

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Siirt Fıstığı Çin Piyasasına da Girdi
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!