Siirt DEM Parti’den Miting Açıklaması

Siirt DEM Parti’den Miting Açıklaması

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Siirt teşkilatından yarın gerçekleşecek olan miting ile ilgili açıklama yapıldı.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi (DEM) Partisi Siirt teşkilatı 9 Mart cumartesi günü saat 15:30’da Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın da katılacağı miting ile ilgili çağrı yaptı. DEM Parti Tertip Komitesi Başkanı Mehmet Can Nas, İl Eş Başkanı Eşref Tekin, Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş mitinge ilişkin çağrı yaptı.

DEM Parti Siirt İl Eş Başkanı Eşref Tekin yaptığı açıklamada, “Eş Genel Başkanımız Tuncer Bakırhan Yarın Siirt’e teşrif edecek. Saat 15:30’da da büyük Siirt mitinginde Siirt halklarıyla buluşacak. Bu vesileyle ben sizlerin aracılığıyla başta gençler, kadınlar ve tüm halkımızı yarın mitingimize davet ediyoruz. Gelin hep birlikte DEM gelir devran dönece diyelim. Siirt halklarının özgürlük ve barış halayını bu meydanda hep birlikte tutalım ve 31 Mart’ta Siirt’te yaşayan tüm halkların iradesini göstereceği seçimlerde zafere ulaşsın diyorum.” dedi.

Siirt Milletvekili Sabahat Erdoğan Sarıtaş ise açıklamasında şu ifadelere yer verdi, “Büyük bir coşkuyla büyük bir motivasyonla bütün kadınlara buradan çağrımdır. Sesimizle, zılgıtımızla, rengimizle yarın demokrasi meydanından DEM gelir devran döneri yüksek sesle hep beraber haykıralım.”

Açıklamaya DEM Parti Siirt Belediye Başkan Adayları Safiye Alağaş, Mehmet Kaysi ve partililer katıldı.

Exit mobile version