SERVİSLER NEREDE?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’te yıllardır toplu taşıma hatlarında yaşanan sorunlar giderek artıyor.

Yaz sıcaklarının gelmesiyle birlikte vatandaşlar tahammül edemez hale geldi. Şehrin neredeyse her hattında ciddi bir problem haline gelmiş düzensiz ulaşım Siirtlileri isyan ettiriyor. Siirtli vatandaşlar sıcakta servis beklemekten bıktıklarını ve işlerine geç gittiklerini belirtti. Servisler geciktiği için duraklarda biriken vatandaşlar, kalabalık olmasına rağmen dolu servislere binmek durumunda kalıyor.

“Salgın Servislerden Yayılıyor”

Servisler, salgının yayılması riski olmasına rağmen çok sayıda yolcu alıyor.

Siirtli bir vatandaş, “Saatlerce servis bekleme kuyruğu oluyor. Güneşin altında saatlerce bekliyoruz. Sıcakta beklediğimiz için çok terliyoruz. Servis gelince de mecbur biniyoruz. O ter ile iç içe oturuyoruz. Salgın maalesef yayılıyor.” dedi.

“Servis Sayısı Yetersiz”

Siirt il merkezinden uzak mahallelere giden servislerin düzensiz ve sayısının yetersiz kaldığı için mağdur olduklarını belirten vatandaş, “Servis beklemekten ağaç oluyoruz. İki saat servis bekliyoruz, bu sorunun artık çözülmesini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Vatandaş, “Okulun Önüne Durak Yapılsın”

Siirt merkez Yenimahalle Nebil Oktay Caddesi’nde bulunan Atatürk İlkokulunda okuyan çocukların servise binmek için yol yürüdüklerini ve bu yüzden kaza tehlikesi olabileceğini söyleyen mahalleli, “Okulun önünde yaya geçidi var ama bu yeterli değil. Çocuklarımız servis durağına kadar yürüyor. Daha küçük oldukları her an trafik kazası tehlikesi var. Okulun önünde en azından servislerini beklerler.” dedi.

Minibüs Sorunu için Bir Araya Geldiler

Vali / Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu, kentteki trafik sorunlarının çözümü ile ilgili istişarelerde bulunmak amacıyla şehir içi minibüs kooperatifi başkanlarıyla bir araya geldi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
SERVİSLER NEREDE?
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!