Şehrin Ekonomisine Katkı Sağlıyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’te kurulan çekim platosu, 55 ayrı konseptte düğün fotoğrafı çekme imkanı sunuyor. Platonun kurulmasıyla beraber vatandaşlar, düğün alışverişi için Siirt’e yöneldi.

Siirt’te çekim alanının olmaması nedeniyle düğün yapan çiftler Batman’daki çekim alanların fotoğraf çekimi yapıyordu. Fotoğraf çekimini Batman’da yapan çiftler düğün alışverişini de aynı ilde gerçekleştiriyordu.

Şehrin Ekonomisine Katkı Sağlıyor

Siirt’te çekim platosunun kurulmasıyla beraber çiftler fotoğraf çekimi ve diğer düğün alışverişini Siirtli esnaftan gerçekleştiriyor.

Şehrin Ekonomisine Katkı Sağlıyor

Çekim platosuna gelen Muhammet Mustafa Cellek, “Gayet güzel. İl merkezine yakın. 55 konseptte fotoğraf çekilebilecek yerler var. İnsanlar buradan Batman’a kadar gidiyor. Hiç gerek yok. Burası gayet güzel, doğal.” dedi.

Şehrin Ekonomisine Katkı Sağlıyor

Amaçlarının gelin ve damadın rahat ortamda fotoğraf çektirmesi olduğunu belirten çekim platosu işletmecisi Muharrem Talu, “Gelin, damatlardan konseptle ilgili talep aldık. Yaklaşık 5-6 dönümlük bir arazide 55 konsepte bir alan oluşturduk. Amacımız Siirtlilerin dağda, bayırda fotoğraf çekmektense rahat hissedebilecekleri, kendilerini değerli hissedebilecekleri bir ortam hazırlamaktı.” diye konuştu.

Şehrin ekonomisine katkı sağladıklarını ifade eden Talu, “Siirt’te çekim alanı olmadığı için gelinlerimiz Batman’a yöneliyordu. Batman’da çekimi yaparken gelinliği oradan alıyorlardı, kuaföre orada gidiyorlardı. Ama burayı açmamızla beraber Siirtli esnaftan alışveriş yapıyorlar.” dedi.

Şehrin Ekonomisine Katkı Sağlıyor
1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Şehrin Ekonomisine Katkı Sağlıyor
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!