ÖNEMLİ DUYURU

ÖNEMLİ DUYURU

Son aylarda sürekli hizmet yapmaktan kaçınan Siirt Belediyesi bu defa da vatandaşın su sorunu görmezden geldi. Siirt Belediyesi bugün yayınladığı basın açıklamasında gerçekleri kamuoyuna sunmakla yükümlü resmi bir haber ajansını hedef göstererek itibarsızlaştırmaya çalışmıştır. Yapılan yazılı açıklamada vatandaşların beyanı üzerine haber yapan kuruluşumuza itibar edilmemesi gerektiği belirtilmiştir. Bu nedenle kamuoyuna Ne Haber Ajansı tarafından açıklama yapma gereği duyulmuştur.

Ne Haber Ajansı’nın sahada vatandaşlarla bire bir görüşerek yaptığı “Dumlupınar Mahallesi su sorunu” haberini yalanlayan Siirt Belediyesi, kuruluşumuzu sosyal medya ve internet sitesi olarak niteleyerek küçük düşürmeye çalışmaktadır. Oysa Ne Haber, resmi bir haber ajansı faaliyeti yürütmektedir.

 

Vali ve Belediye Başkan Vekili Hacıbektaşoğlu, daha önce de Ne Haber Ajansı’na ait resmi web sitesini haksız yere kapattırmaya çalışmış, konuyu adli mercilere kadar taşımış fakat sonuç alamamıştır. Belediye bu hadisede de yaptığı hizmeti düzelteceğine, basını baskı altına alarak gerçeğin üstünü kapatmaya çalışmaktadır.

Yandaş ve sözde gazeteciler tarafından desteklenen belediye, her gazetecinin olduğu gibi bizlerin de güce tapacağını düşünüyorsa yanılıyor. Siirt’te bulunan sözde gazetecilerin, yaşanan sorunları görmezden geldiği herkesin malumu iken bizler toplumun bütün sorunlarına ayrım gözetmeksizin yaklaşacağımızı bir kez daha taahhüt ediyoruz.

Baskı ve ambargolara rağmen halkın sorunlarını dik duruş ve gazetecilik ilkesi çerçevesinde dile getiren bizler, bundan sonra da doğruları haykırmaya devam edeceğiz.

Tüm zorlamalara karşı gazetecilik duruşumuzdan vazgeçmeyeceğimizi herkesin bilmesini isteriz…

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ne Haber Ajansı

Exit mobile version