Olğaç’tan CHP’li Adaya Cevap

Olğaç’tan CHP’li Adaya Cevap

AK Parti Siirt İl Başkanı Ekrem Olğaç yaptığı açıklamada, “Devlet kurumları siyasetin başında kim olursa onlarla birlikte hizmet etmeye devam ederler.” dedi.

AK Parti Siirt’te seçim çalışmaları kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Toplantıda söz alan İl Başkanı Ekrem Olğaç, kurum çalışanlarının seçim çalışmalarına katıldığı ile ilgili iddialara cevap verdi.

“Kurumların siyasetin başında olanlarla birlikte hizmet etmeye devam eder” diyen Olğaç, şunları söyledi:

“Kurumlarımıza sert söylemlerde bulunuyorlar. Devlet baki, siyaset geçici. Kurumlarımız burada devlet olarak ellerinden gelen gayreti gösteriyorlar. Ama siyasi çalışmalarla ilgili yaptıkları bir çalışma yok. Kimse bunu farklı bir yere çekmeye çalışmasın. Devlet kurumları siyasetin başında kim olursa onlarla birlikte hizmet etmeye devam ederler. Sırf polemik yaratmak için bakıyorum birçok siyasi parti kurumların aleyhine birçok söylemde bulunuyor. Bu çok yanlış. Buradaki tüm kurumlarda çalışan tüm insanlar bizlerim hepimizin hem şehrileri, tanıdıkları, tanıdığımız bildiğimiz insanlar. Bizler siyasetçileriz. Çalışacak olanlar bizleriz. Biz de çalışmalarımızı gün be gün yürütüyoruz.”

Exit mobile version