Öğrencilerin Survivor Parkuru

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’in Doğan Mahallesi’nde öğrenciler, üst geçit olmaması nedeniyle survivor parkurunu andıran yolu kullanıyor. Kullanılan yolun hem bozuk olması hem de araç geçişlerinin yoğun olması tehlike arz ediyor.

Doğan Mahallesi’nde oturan öğrenciler, okula gidip gelmek için adete survivor parkurunu kullanmak zorunda kalıyor. Daha önce bölgede var olan üst geçin kaldırılması nedeniyle öğrenciler araç geçişlerinin yoğun olduğu yolu kullanmak zorunda kalıyor. Kullanılan yolun bozuk ve çamur içinde olması geçişi daha da zorlaştırıyor.  

Siirt’in Unutulan Mahallesi

Siirt’in Doğan Mahallesi, hizmetten yoksun olmasıyla sürekli gündeme geliyor. Mahalleden su kanalizasyonun geçmesi nedeniyle oluşan koku problemi ve servis ulaşım soruna öğrencilerin tehlikeli yolcuğu eklendi. Veliler, yaşanan durumdan şikayetçi. Mahallede yaşanan birçok sorun yıllardır çözülemiyor.

Bölgede oturan bir vatandaş, “Çocuklar okula gidip geliyor. Bariyerlerin üstünden altından geçip gidiyorlar. Yazık günah değil mi? O kadar insanın hayatını hiçe sayılıyor.”

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
1
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Öğrencilerin Survivor Parkuru
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!