MHP Adayı: “Çekilmiyoruz”

MHP Adayı: “Çekilmiyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi Siirt milletvekili adayı Necdet Kayra yaptığı açıklamada, “Son birkaç gündür Milliyetçi Hareket Partisi adaylarının çekileceği yönde asılsız iddialarda bulunuyorlar ve bu iddialar kulağımıza geldikçe biz onlar adına utanıyoruz.” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi seçim öncesi basın açıklaması düzenledi. Basın açıklamasında Siirt milletvekili adayı Necdet Kayra, MHP’ye adaylarının çekileceği ile ilgili iddiaların ortaya açıldığını söyledi.

Bizim davamız Siirt bizim davamız Türkiye diyen Kayra, “Bazı siyasi partiler ve adayları siyaseti ahlak kuralları dışında yapmaya devam ediyorlar. Son birkaç gündür Milliyetçi Hareket Partisi adaylarının çekileceği yönde asılsız iddialarda bulunuyorlar ve bu iddialar kulağımıza geldikçe biz onlar adına utanıyoruz çünkü Cumhur İttifakı’nın bir üyesi olan Milliyetçi Hareket Partisi bu yola davasına baş koymuş insanlardan oluşuyor.” cümlelerini kullandı.

“Biz Bu Mücadeleden Bir Adım Geri Atmayız”

Türkiye’nin demokrasiye ulaştığını söyleyen Kayra, konuşmasını söyle sürdürdü:

“Eğer Allah nasip ederse 14 Mayıs akşamı teşekkür konuşmasını yaptığımız zaman hepinize tek tek neden bu yola çıktığımızı, neden bu mücadeleyi verdiğimizi, neden Pervari’de Eruh’ta, Kurtalan’da, Şirvan’da, Baykan’da Tillo’da ve diğer tüm ücra köylerde çalışma yaptığımızı size çok net anlatacağız. Biz bunu ne için yaptık? Biz şer ittifaklarına karşı canımızla, gönlümüzle ve ruhumuzla mücadele ettik. Biz bu mücadeleden bir adım geri atmayız. Artık siyaset asılsız dedikodularla, çarpık davranışlarla yapılan bir iş değil. Türkiye çoktan demokrasiye ulaştı. Bu konuda bazılarının daha hassas davranması gerektiğini düşünüyoruz. Biz şu anda öndeyiz. Biz 14 Mayıs akşamı sizlere şükranlarımızı iletirken milletvekili olarak mecliste temsil edilmenin gururunu yaşayacağız. Tek derdimiz Siirt.”

“Milletvekilimiz Ak Partinin ve Değerli Üyelerinin Milletvekili Olacak”

Milliyetçi Hareket Partisi Siirt İl Başkanı Cengizhan Tükenmez ise, şunları söyledi:

“Milliyetçi Hareket Partisi bir milletvekili çıkardığı zaman bu sadece Milliyetçi Hareket Partisinin vekili değil, aynı zamanda Cumhur İttifakı’nın paydaşları olan diğer partilerin ve özellikle kıymetli paydaşımız Ak Partinin ve değerli üyelerinin milletvekili olacak. Bir oy Erdoğan’a bir oy MHP’ye.”

Exit mobile version