Mahalle Sakinleri ile Belediye Çalışanları Arasında Gerginlik

Mahalle Sakinleri ile Belediye Çalışanları Arasında Gerginlik

Siirt Bahçelievler Mahallesi’nde yapımı devam eden yol çalışmalarında kişiye özel uygulama yapıldığını belirten mahalle sakinleri kendi sokaklarının daraltılmasına tepki gösterdi.

Çok büyük haksızlık yapılıyor bu sokağa diyen Celal İpek, şunları söyledi: “Diğer sokaklar çok çok temiz yapıldı. Burada kişiye özel muamele yapılıyor. Araç giremiyor. Kişiye özeldir. Belediye gelsin burada neyi çözecekse çözsün. İtfaiye giremez buraya.”

Mahalle sakini Halit Evin, “Böyle bir hakları yok. Benim binanın önü mermerdendi. Mermeri yıktılar taş yapıyorlar. Bir kişiye mi kanun uygulanıyor. Yapılıyorsa herkese yapılsın sadece bize değil. Yol daralmasına bak. Mesela bir binada yangın çıktı araba nasıl girecek buraya. Bu adamın çiçekleri kaldırılmıyor. Neden bu adamın sözü geçiyor da bizimki geçmiyor? Talebim eski seviyesinde yapılması. Ben bırakmıyorlar yapsınlar.” dedi.

Erkan İbrahimoğlu, ise şöyle konuştu: “Şu an sokaklarda kişiye has uygulamalar yapılıyor. Erişebilirlik kapalı. Kaldırımlar sokaktan daha geniş yapıldı. İtfaiye gelse hiçbir şekilde müdahale yapamayacak. Araç düz şekilde girip çıkış yapamamaktadır. İlki defa şikayet ettim sonuç yok. Bunu yaptırmayacağız.”

Exit mobile version