Kurtalanspor Destek Bekliyor

Kurtalanspor Destek Bekliyor

Kurtalanspor Kulüp taraftarları sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlar ile yalnız ve sahipsiz bırakılan spor kulübü yetkililere çağrıda bulundular.

Taraftar olarak sancılı bir dönem yaşayan takımımız maddi manevi destek beklemekte, zorlu bir mücadele içerisinde olduğumuz bu süreçte transfer yapmamız desteklerin gelmemesi bizleri derinden üzmektedir.

Koskoca bir ilçeyi temsil eden Kurtalansporumuz yardımlardan yoksun kalması bu bizlerin büyük bir ayıbıdır. Bakıyoruz diğer takımlara il ve ilçelere takımlarına dört koldan sarılıp ellerinden gelen her çabayı gösterip sarf eden iş insanlarına ve öte yandan kendi memleketimizin iş insanlarına bakıyoruz. Biz neden bu durumdayız bilmiyorum ama bizlerin diğer takım ve iş insanlarından neyimiz eksik.

KurtalanSpor Kurtalan demek KurtalanSpor hepimizin hiç kimsenin değil.

Konu hakkında görüşlerine başvurduğumuz Kurtalan Spor Kulüp başkanı Fırat Angün “Siirt Valliği, Siirt belediyesi ve İl Özel İdaresi, başta Siirt Spor olmak üzere, Siirt bölgesinde mücadele eden tüm amatör spor kulüplerine desteklerini esirgemediklerini duyuyoruz. Siirt’in en büyük ilçesi ve bölgesel amatör (BAL) liginin tek temsilcisi Kurtalan Spor kulübünün bu kadar yalnızlaştırması gerek taraftarlarımızı gerekse de biz yöneticilerin azim ve şevkini kırmaktadır. Transfer dönemi bitmek üzere ve ligde üst sıralara takımı taşımamız için acil olarak takviye transferler gerçekleştirmemiz gerekir. İçişleri Bakanı Danışmanı Fevzi Sevgili’ye aracılığınız ile bir daha takım ve taraftarlar adına teşekkür ediyorum, bizi yalnız bırakmadığı için. Siirt Valiliği, Siirt Belediyesi ve İl Özel İdaresi, Kurtalan Kaymakamlığı ve Kurtalan Belediyesinden değerli büyüklerimizin Kurtalanspor Kulübü için de harekete geçmelerini rica ediyoruz.” dedi.

Exit mobile version