Kooperatif Seçmeni Tepkili mi, Kararsız mı?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’te 31 Mart yerel seçimleri öncesi seçmenin tutumu merak konusu. Ne Haber ekibi Siirt’te bölge bölge seçim anketleri gerçekleştiriyor. Kooperatif Mahallesi seçmeninin tutumunun ne olacağı en çok merak edilen konular arasında. Ne Haber de Kooperatif Mahallesi seçmenine 31 Mart’ta kime oy vereceklerini sordu.

Kooperatif Mahallesi’nin en işlek yerlerinden biri olan Nihat Aykut Caddesi ve mahallenin sokak aralarında yapılan seçim anketinde ilginç sonuçlar ortaya çıktı. Mahallede 46 kişiyle yapılan anket sonucunda 36 seçmen kararsız olduğunu belirtti. Bu da anket katılımcılarının nerdeyse yüzde 80’nin kararsız olduğunu gösteriyor.

Ak Parti’nin Güçlü Olduğu Bölgelerden Biri

Geçtiğimiz seçimlerde Ak Parti oy oranının daha yüksek çıktığı mahallede Ne Haber’in 46 kişilik anketine katılanların 6’sı Ak Parti’ye oy vereceğini söyledi. DEM Parti’ye oy vereceklerini söyleyenlerin sayısı ise 4.

Sandığa Gidecekler mi?

2019 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Kooperatif Mahallesi seçmenin sandığa gitmediği iddiaları yıllardır konuşuluyor. Her ne kadar partiler seçim çalışmalarını hız vermiş olmasa da bu durumun tekrar yaşanıp yaşanmayacağı merakla bekleniyor.

Ne Haber’in görüştüğü seçmenlerden bir kısmı önceden Ak Parti’ye oy verdiklerini fakat 31 Mart yerel seçimleri öncesi tepkili olduklarını ifade ediyor. Birçok seçmen ise Siirt’te aksayan hizmetlerden dolayı herhangi bir partiye oy vermek istemediğini söylüyor.

2
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Kooperatif Seçmeni Tepkili mi, Kararsız mı?
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!