Kemoterapi Gören Kadınlara Gönüllü Kaş Hizmeti

Kemoterapi Gören Kadınlara Gönüllü Kaş Hizmeti

Siirt’te özel bir güzellik merkezi kemoterapi gören, kaşlara ve saçları seyrelen kadınlara gönüllü microblading hizmeti veriyor.

Siirt’te özel bir işletme kemoterapi gören kaş ve saçları seyrelen kadınlar için gönüllü doktor onayının ardından microblading hizmeti veriliyor. Ayrıca meme dokusunu kaybeden kadınlar için meme simülasyonu tedavisi yapılıyor.  

Hayalinin kemoterapi gören kadınlara gönüllü hizmet vermek olduğunu söyleyen güzellik uzmanı Irmak Taş, şöyle konuştu:

“Kemoterapi gören kadınlarımızın yıllar sonra kemoterapiden sonra kaşlarını, saçlarını, kirpiklerini maalesef kaybediyorlar. Kaşlar, kirpikler ve saçlar seyreliyor. Bu konuda tam da bu evrede kalıcı makyaj evrelerimiz devreye giriyor. Kalıcı makyaj tekniklerimizden biride şu seyrelen kaşlara microblading işlemi uyguluyoruz.”

Irmak Taş – Güzellik Uzmanı

Irmak Taş, kanser tedavisi gören güçlü kadınlarımızın aynada görmek istemedikleri yanlarını onları daha iyi hissetmeleri için bu tedavileri gönüllü olarak yaptıklarını söyledi.

Microblading işlemiyle ilgili bilgi veren Taş, “Microblading dediğimiz işlem tamamen deri yüzeyine kişiye ait sadece kendisine kullandığımız küçük mikro iğnelerle ve pigment boyalarıyla elde ettiğimiz tamamen bitkisel boyalarla cilt yüzeyine kıl efekti vererek bir işlem sağlıyoruz. Tamamen kendi kılınıza yakın oluyor ve bu yüzden kaşlarınız sanki kendi kaşlarınızmış gibi bir doğallık elde ediyoruz.” dedi.

Güzellik uzmanı Taş, bu işlemin güçlü kadınların aynada görmek istemedikleri yanlarına daha moralli, motivasyonlu bir şekilde görmelerini sağlayacağını ifade etti.

Gönüllü olarak bu hizmeti verdiklerini belirten Taş, “Tabii ki bu yapacaklarımız doktor onayından sonra yapılabilecek işlemlerdir. Bunun yanında mesela meme dokusunu kaybeden hastalarımız var. Meme dokusunu kaybeden kanserle savaşan kadınlarımız için de tamamen yine doğal bir şekilde yapılan meme simülasyonları var. Bunu üzerine çalışmalar gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Exit mobile version