Kemal Sunal Filmi Siirt’te Gerçek Oldu!

Kemal Sunal Filmi Siirt’te Gerçek Oldu!
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıllarda Ramazan ayının başlamasıyla satışları artan pide, çiğköfte ve hurma gibi ürünlere talep azaldı. Siirtli esnaf ise durumu Kemal Sunal filmlerine benzeterek, “artık ekmeğimizi zeytine peynire değdirerek yiyiyoruz.” dedi.

Ramazan’ın vazgeçilmezlerinden vazgeçildiğini belirten fırıncı Eyüp Beştaş, “Ramazan pidesinde şuan satışlar azaldı. Geçen seneye oranla baya düşüşler oldu. Maliyet yükseldi, ramazanın vazgeçilmezinden vazgeçildi gibi gözüküyor.” dedi.

Çiğköfte satışlarının azaldığını ifade eden Fatih Sarıkaya ise, “Bu Ramazan’da eskisi gibi talep yok, milletin alım gücü az. Sofraların vazgeçilmezi el yapımı çiğköfte artık eskisi gibi talep görmüyor.” diye konuştu.  

Hurma satıcısı Halil Alp ise Siirt’te kemal sunal’ın filmlerinin gerçek olmaya başladığını ifade ederek, “Satışlar sıfır. Satılmıyor. Nedeni pahalı olduğu için. Halk ucuz istiyor ama ucuz bir şey yok. Bizim burada baktığımız Kemal Sunal’ın filmleri gerçek olmaya başladı. Yani adam ekmeğini cama bandırdığı gibi bizde ekmeğimizi zeytine bandırarak, peynire bandırarak yiyiyoruz. Yani vatandaş ne yapsın? Ben şu anda hayatımda sigortam olmamasına rağmen 2,5 milyara çalışıyorum ben nasıl bir evi geçindireyim ben 4 çocuk babasıyım.” dedi.

0
mutlu
Mutlu
1
_zg_n
Üzgün
3
sinirli
Sinirli
2
_a_rm_
Şaşırmış
Kemal Sunal Filmi Siirt’te Gerçek Oldu!
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!