“Kayyum Belediyesinin Eksikliği”

“Kayyum Belediyesinin Eksikliği”

Siirt Kooperatif Mahallesi Zekeriya Çabuk Caddesi’nde inşaat sonrası bozuk bırakılan yol vatandaşın tepkisine neden oldu.

Defalarca Belediyeye ihbarda bulunduğunu ve sonuç alamadığını belirten Emin Apaydın, “Biz sürekli Belediyeye ihbarda bulunuyoruz. Özellikle şu arta kısımda arabalar sürekli çarpıyor, rögar kapağı düşmek üzere. Belediyeye ihbarda bulunuyoruz ama ilgilenmiyorlar. Gelip içine mıcır döküp gidiyorlar, o şekilde tehlikeli. 4-5 aydır böyle hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Ne kadar sıkıntılı olduğunu görüyorsunuz. Yağmur yağınca zaten her taraf çamur oluyor. Çukurlar su doluyor, çukurlar su dolduğu için de araçlar geçtiğinde alt tabanlarını çarpıyor. Yarın bugün o rögar kapakları düştüğü zamanlarda güzergah çocukların gidip geldiği, oynadığı alandır. İçine düşme ihtimalleri var.” dedi.

“İnşaat Bitti, Yol Bozuk Kaldı”

Belediyenin bozuk yolla ilgilenmediğini söyleyen Apaydın, “Bu yol kesintisi şöyle, inşaat bitti yol kesintisi için gelip buraya kaldırım yaptılar ondan sonra buraya asfalt dökmediler. Kayyum Belediyesinin eksikliği olarak görüyorum. İlgilenmiyor, hiçbir şekilde ilgilenmiyor.” diye konuştu.

Exit mobile version