Kayıp Hemşire Neden Bulunamıyor?

Kayıp Hemşire Neden Bulunamıyor?
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’in Pervari ilçesi Müküs çayında kaybolan hemşire Eyüp Güneş’e 54 gündür ulaşılamıyor.

Arama çalışmaları aralıklı olarak devam eden Müküs çayında kayıp hemşireye henüz rastlanamadı. Ne Haber Ajansı’nın edindiği bilgilere göre kayıp hemşire arama çalışmaları yüzeysel olarak yapılıyor. Ekipler, Güneş’in çayda bir kayalıkta takılı olma ihtimali üzerinde duruyor.

Çayda Çok Riskli Girdaplar Var!

Müküs çayında oldukça riskli girdap ve mağaraların olduğunu belirten arama ekipleri, bazı alanlara dalgıçların dahi giremediğini belirtti. Çayın akıntı şiddeti ve bölgede oyukların, girdapların olması arama çalışmalarını da güçleştirdiği öğrenildi.

4. Gününde Bulunup Kaybedilmişti

Hemşire Eyüp Güneş’in kaybolmasının ardından arama çalışmalarına başlanmış çalışmaların 4. Gününde su yüzeyinde birkaç saniye görülmüş ardından yeniden gözden kaybolmuştu. Arama çalışmalarına Valilik ve AFAD kararıyla devam edilirken kayıp hemşire Güneş’in hala çayda olduğu tahmin ediliyor.

Beğendik beldesi yakınlarında 11 Haziran’da ayağı kayarak çaya düşen İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli meslektaşını kurtarmak için suya giren ancak akıntıya kapılan Güneş’e ulaşmak için bölgedeki kayalık alanlarda arama yapılıyor.

Pervari İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli hemşire Halime Timurtaş çayda akıntıya kapılarak yaşamını yitirmiş, arkadaşını kurtarmak için suya giren hemşire Eyüp Güneş ise sürüklendiği akıntıda kaybolmuştu.

Kayıp Hemşire Neden Bulunamıyor?

0
mutlu
Mutlu
4
_zg_n
Üzgün
2
sinirli
Sinirli
6
_a_rm_
Şaşırmış
Kayıp Hemşire Neden Bulunamıyor?
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!