KARDA DONMAK ÜZERE OLAN AİLE KURTARILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’in Pervari ilçesinde etkili olan kar nedeniyle yolda mahsur kalan ve donmak üzere olan aile, Siirt İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı.

Siirt’in Pervari ilçesinde etkili olan kar hayatı olumsuz etkilerken, Belenok köyünden Pervari ilçesi istikametine giden araçta kardan ötürü mahsur kalan aile İl Özel İdaresi Karla Mücadele ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kar ve tipiden ötürü köy yolunda mahsur kalan ailenin ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, araç içerisinde donmak üzere olan şoför Mehmet Ulaş, Hüseyin Bahadır, Anne Niğar Ayhan ve çocukları Sedat Ayhan, Fırat Ayhan’ı kurtardı.

Siirt ve ilçelerinde kar yağışının devam ettiğini belirten Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, “İlçelerimizde yoğun kar yağışı devam etmektedir. Valimiz sayın Osman Hacıbektaşoğlu’nun koordinasyonunda karla mücadele çalışmalarımız devam etmektedir. Önceliğimiz acil vakalara müdahale ederek kapalı olan köy yollarımızında biran önce açmaktır.” dedi.

“İKİSİ ENGELLİ ÜÇ VATANDAŞIMIZ KURTARILDI”

Siirt’in Pervari İlçesine bağlı köy yollarında Siirt İl Özel İdaresine bağlı Karla Mücadele Ekiplerinin yoğun bir mesai harcadığını ifade eden Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, “Yağan aşırı kardan ötürü kapanan köy yollarının açılması için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Ancak gelen ihbarları değerlendiriyoruz ve ilk olarak bu köy yollarımıza odaklanıyoruz. Belenok köyünden Pervari İlçesine gitmekte olan bir ailemizin yolda mahsur kaldığı ihbarı geldi ve ekiplerimiz anında buraya sevk edildi. Araç içerinde toplamda 5 kişi bulunuyordu bunlardan 2 çocuğun engelli olduğunu öğrendik. Araçta bulunan tüm vatandaşlarımız güvenli bir şekilde yakın bir köye getirilerek sağlık ekiplerine sevk edildi.” cümlelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
KARDA DONMAK ÜZERE OLAN AİLE KURTARILDI
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!