İlk Üretilen Ayakkabılar Öğrencilere Dağıtıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Siirt’in Kurtalan ilçesindeki ayakkabı fabrikası yaklaşık bir aydır faaliyeti başladı. İlk üretilen ayakkabılar karne hediyesi olarak öğrencilere ve ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Ne Haber’e açıklamalarda bulunan fabrika genel müdürü Fesih Erol, “Yaklaşık 20 senedir ayakkabı sektöründe çalışıyoruz. Bizim Kurtalan’a gelmemizin amacı buradaki işsizliği biraz gidermek. İnşallah başaracağız bölge halkı çok memnun. Herkes istekli. Yaklaşık 1 aydır üretime başladık.” dedi.

“Bu ay içerisinde yaklaşık 50-55 kişi işe aldık. Onlarda şuan aktif halde çalışıyorlar. Hedefimiz ileride 300-400 personele çıkarmak” diyen Erul, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Kurtalan için diktiğimiz ilk parti ayakkabıları Kurtalan halkına dağıtalım dedik. İhtiyacı olan insanlara dağıtalım. 3500 çift dağıttık. Bunlardan 1000 çiftini okullara dağıttık. Diğerlerini ise durumu iyi olmayanlara, vakıflara, personelimize, ihtiyaç sahiplerine dağıtacağız. İnsanlar rahat olsun, gelip burada rahat bir ortamda çalışsınlar. Bütün sosyal haklarını vereceğiz. Düzenli bir şekilde çalışan kurumsal bir kimliğimiz var ve o şekilde çalışmaya devam edeceğiz.”

3
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
İlk Üretilen Ayakkabılar Öğrencilere Dağıtıldı
Haber bültenimize abone olun ve tüm haberlerden anında haberdar olun.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

NE Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!